Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Specialisatie in de cloud; hoe kan een hoster zich onderscheiden?
8 juni 2017 – 12:45 - 17:00 CEST

Kan een hoster overleven door een generalist te zijn? Kun je doormiddel van specialisatie je onderscheiden van je concurrenten? En wat houdt dat in? Er is een groeiende trend naar specialisatie ISPConnect organiseert samen met EvoSwitch en PhoenixNap een middag over dit thema, met inzichten van sprekers van formaat met reële expertise op dit gebied.

De keynote wordt verzorgd door François Kaag, voorzitter van de Franse vereniging van geaccrediteerde hostingbedrijven voor het opslaan en verwerken van patientgegevens, AFHADS.

In Frankrijk is het verplicht om een speciale certificering te halen als je patientgegevens opslaat of verwerkt. Het behalen van de certificering is een lastig proces voor een hoster, de andere kant van de medaille is dat de accreditatie je in staat stelt om actief te zijn op de zorgmarkt. Het is niet onwaarschijnlijk dat Nederland ook deze richting in zal slaan. François komt vertellen over het proces, en de kansen die het voor hosters creeert.

Andere sprekers zijn huppeldepup van WeTransfer, een niche speler die inmiddels een wereldwijde hit is met een dienst van grote bestanden via email faciliteren, Steven Peters van ABN-AMRO die vanuit het oogpunt van de financiele wereld een analyse van de markt komt presenteren, en Machteld Robichon van Brandeis advocaten over de juridische aspecten van specialisatie.

Het middagprogramma start om 13:00 uur.

Gegevens

Datum:
8 juni 2017
Tijd:
12:45 - 17:00

Locatie

EvoSwitch
J.W. Lucasweg 35
Haarlem, Noord-Holland 2031 BE Nederland

Organisator

ISPConnect – EvoSwitch – phoenixNAP